woensdag 27 oktober 2010

Ben dus bezig met shirt met sjaalkraag en moet nog twee shirts knippen voor vriendinnen en het patroon heb ik al vaak gemaakt voor mezelf en dochter en schoondochter en kennis...dus dat gaat in feite heel makkelijk ..Zal ze laten zien als ze klaar zijn en dat is denk ik as vrijdag ...want wil ook direct voor mezelf nog wat schirts knippen en tunieks ...en heb mn locker al weer ingesteld ...dus lichte garen .
Want was met een broek bezig voor mezelf ,donkerbruin strechstof ..lapje van 2.00 euro ...en is het model met heupstuk en taiileband en achterzakken enz ...en ieder loopt het vast bij de heupstuk ,dus heb nu gelijk na alles weer uitgehaald te hebben van MA ..gelijk stuk van patroon bij zijnaad afgeknipt .
En is bijna klaar ,nog even de tailleband er op en achterzakken ...en klaar is het ,en hoop dat het dan goed zit ,want dan kan ik steeds weer deze patroon aanhouden voor spijkerbroek ..

En liggen nog hele mooie lappen voor tunieks en heb gelijk de nieuwe knip gekocht om te kijken wat er allemaal in staat ,want was extra bijlage voor tricostoffen ...dus waar ik veel mee werk .

Zal morgen de stof even op foto zetten en hier op mn blog plaatsen ...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten