woensdag 2 maart 2016

De laatste jaren ..

Beste volgers van mij ,

Ja hier ben ik dan weer naar jaren niet te bloggen :-( ja en waar is de tijd  gebleven ..Zal beginnen dat er heel wat gebeurd is in onze leven . 2010 Nieuwe rechter knie / 2013 operatie hernia / 2014 brand bij ons . En waar ons bedrijf en twee woningen is op gebrand....de twee poesen zijn ook omgekomen .We hebben posters en zijn zelfs op tv geweest voor de poesen ,niemand wist iets en tot op heden is nog niets gehoord . Dus we hadden totaal niets ,dus twee gezinnen waren dakloos . We zijn eerst opgevangen door mn vriendin s,nachts om 0.2.00 uur . Ja want onze zoon woonde vlak naast ons met zn gezin 4 kids en 2 volwassen ...dus totaal 8 personen en drie hondjes .Het was een drama wat ik niemand toe wens . De burgemeester had geen woning voor ons en dit terwijl ik bedlegerig was ... dus zoon heeft vakantie park geregeld het was 14 july toen het gebeurde .Dus warm en hete zomer . 
Daar zijn we 10 dagen geweest ,daar weer uit want was besproken door andere mensen ...dus wij naar plaats en daar 6 wk in zomerhuisje .Half Sept 2014 kregen we onze woning die we graag wilden en zoon ook die woont nu een 20 min rijden van ons af . 
Iedere dag praten we er nog over , ja mijn man is in een gat gevallen en bedrijf is weg ...en om alles weer opnieuw te beginnen ...nee niet als je 66 jaar bent .  Plan is om er dubbel woning te bouwen of een woning voor onze zoon . Maar dat ligt aan hem , jullie kennen de verzekering !!! dus touw trekken... Maar we blijven positief en we zijn er allemaal goed uit gekomen . 

Dus ik had geen naaimachine / locker / stof meer ....niets alles was immers verbrand . En ik had er ook geen zin meer in . Kreeg weer hernia en dus 4 ziekenhuizen door gespit ...kreeg te horen ik was uit behandeld . Ze konden niets meer aan me doen , omdat ze steeds weer kwamen .Moest leren levn met de pijn enz enz . Omstreeks eind 2014 veel pijn in linkerknie en ja naar therapie en foto,s en ziekehuis in en uit hoor de ik er moest nieuwe knie geplaatst worden .
Dus begin febr 2016 nieuwe linker knie ,en is nu 4 wk geleden van operatie ...maar is me 100 % mee gevallen . Veel beter dan rechter knie in UMCG ,daar heb ik 14 dagen gelegen en in Stadskanaal 4 dagen en toen rusten en fysio in huis . Dus ik loop al weer en in huis zonder rollator en in het dorp met rollator ,pijn is er nog wel . Maar flink koelen enz en dan komt het wel goed .
Ik hoop dat het nu qwa ziekenhuizen lopen ook afgelopen is . 

Inmiddels een naaimachine weer een Phaff en ben er superblij mee, nog geen locker . Maar ik naai alleen voor de fun ,dus leggings korter maken en broeken...en rokken veranderen enz dus kleine dingetjes . 

Wat ik nu doe en wel heel veel is haken :-) ja ik ben begonnen met garen vn buurvrouw en Action / Zeeman ...daar een deken van gehaakt zo,n Granny deken met vierkantjes en heb al twee omslag doeken gehaakt . Zal binnenkort foto,s plaatsen .


Stop effe want kapper is er :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten