dinsdag 16 maart 2010

Knie moet weer open ..

Ben gistermorgen dus voor controle geweest voor mn rechter knie en ik wist al en ook mn fysio dat het niet goed zat ,dus foto,s gemaakt enz en toen naar arts en eerst een co assistent en die bekeek en schreef een klein verslagje en daarna kwam de chirug zelf .En ja dus knie bekijken ...vragen stellen ...en voelen aan de knie en het was of ik explodeerde van pijn ,ze zei ook;Mevr Oosterhuis dit is niet goed en zal direct een verslag schrijven voor pijnbestrijding /narcotiseur ....want de knie moet weer open .
Ze denkt en had zelf ook al deze vermoeden dat ,zenuwen beklemd zitten in mn knie van litteken ..en de knie is ook heel lelijk geworden qwa litteken ....maar dat zou me worst zijn ,als de pijn maar weg is ..
Ik wordt hier zo moe van en ongelukkig ,want lig vaker op bed dan dat ik actief bezig ben is niet normaal ,wel antwoorde ze nog : dat niet iedere operatie/mens zelfde is ..
Nee niemand is gelijk ,maar wil nu wel eindelijk eens van de pijn /medicijnen af en gewoon genieten ...dit duurt nu al zo lang ,eerst baarmoeder /en negen wk later die knie en ja volgens haar een beetje teveel van het goeie en zal dan ook nog lange weg te gaan  hebben dat mn lichaam volledig is hersteld ..
Zo ziet de knie er nu uit ..dus ook nog veel te dik en dat wordt s,avonds nog erger ...

Maar zal moed houden voor mn gezin ....

1 opmerking: